Om oss

Bakgrund

Astera inspireras från astronomin och betyder “stjärna” som härstammar från den grekiska mytologin. Det sägs att önskemål uppfylls när man får syn på en fallande stjärna.

Vi på Astera brinner för att förverkliga era drömmar, oavsett om ni aldrig haft en upplevelse av stjärnfall. Med era önskemål och vår expertis kan vi tillsammans uppnå era ideala välfärd och se till att förenkla er vardag.

Astera erbjuder allt från små till stora tjänster inom bygg, VVS, renovering, montering och målning. Vi har utbildade hantverkare med lång erfarenhet och med specialkompetens inom alla respektive områden.

Vi skapar skräddarsydda lösningar till våra kunder såväl privatpersoner som företag. Ingen idé är omöjlig – det finns lösningar till allt.

Trygghet, hög kvalité och kundnöjdhet. Det kan vi garantera! 

Våra tjänster

Både företag och privatpersoner

Vi vänder oss både till företag och privatpersoner och arbetar främst i Stockholm men är även flexibla att röra oss runt om i Uppland, Södermanland och Västmanland.

Vi utför totalrenovering vilket omfattar för det mesta renovering av kök och badrum, slipning eller läggning av golv, omdragning av el, bredspackling och målning av väggar och tak.

Vi har allt du behöver för en lyckad totalrenovering.

Så arbetar vi

Vi erbjuder även rotavdrag som ger 30% skattereduktion på arbetskostnaden. Rotavdraget får dock högst vara 50 000 kronor per år. Vi erbjuder dessutom jour – vilket innebär att vi arbetar vid akuta tillfällen, både kvällstid och helger. För mer info om tider hittar ni under fliken “kontakt”.  

Kom igång

  1. Ring eller mejla om era önskemål.
  2. Vi besöker er fysiskt eller digitalt för rådgivning om ert projekt och vilka förutsättningar samt möjligheter som finns.
  3. Vi skickar en kostnadsfri offert med tydlig och transparent prissättning.
  4. Projektet kan påbörjas enligt överenskommelse.

4 enkla steg

Hållbarhet

Tillsammans kan vi bidra till en bättre miljö för alla!

Hållbarhet och kvalitet är något vi värderar högt. För en hållbar renovering är det viktigt att planera projektet noggrant från start till slut. Genom välplanerade val, ordentlig sortering av byggavfall, bra materialval med miljömärkning kan vi renovera utan att belasta vare sig miljön eller plånboken. På så sätt går det även att minska risken för ytterligare renoveringar i framtiden.

Vi på Astera använder rätt redskap och verktyg av hög kvalitet för att leverera toppresultat med effektivitet. Samtidigt strävar vi efter att minska på vårt förbrukningsmaterial och onödigt spill som blir. All uteblivet material återvinns och går till uppvärmning.

Vi ser även helst på att digitalisera våra arbetsrutiner och därmed minskar pappersförbrukning. Vi arbetar dagligen med att minimera antalet transporter av våra produkter och material.

Effektivt och bättre för miljön samt för våra kunder!

astera-hållbarhet

Redo för att påbörja ditt
drömprojekt?

Kontakta oss via telefon eller e-post för att berätta om ditt drömprojekt.
Vi guidar dig genom hela processen!